🍎 طرز تهیه
#فالوده_سیب 🍎
✅ ۲ عدد
#سیب را پوست کنده، رنده کنید و یک قاشق
#عسل، یک قاشق گلاب و کمی زعفران (فقط به اندازه تغییر رنگ این مخلوط) به آن اضافه کنید، بهتر است این فالوده با سیب زرد یا سیب گلاب تهیه شود و ترجیحاً از سیب قرمز و مخصوصاً سیب سبز استفاده نشود.
👈 در فصل
#به می توانید نصف یک عدد
#به رسیده و شیرین را نیز به این فالوده اضافه کنید؛
بهتر است این فالوده پس از تهیه به زودی استفاده شود و برای وعده بعد نگهداری نشود،
این فالوده گزینه خوبی به عنوان عصرانه یا حتی یک شام سبک می تواند باشد.
❇️ به بیمارانی که
#تپش_قلب ،
#افسردگی، احساس ضعف یا خستگی و کسالت،
#کم_خونی و ... دارند توصیه می شود هر روز از این فالوده استفاده کنند
❇️ حتی در دوران بارداری نیز می توان از این فالوده برای تقویت، رفع کم خونی و تپش قلب استفاده کرد و به علت وجود سیب و همچنین به، اگر اضافه شود، مقوی رحم و موجب حفظ
#جنین نیز می باشد.
❗
#توجه:
مصرف زعفران در خانم های باردار ممنوع اسـت، خانـم های باردار ایـن فالـوده را بـدون زعفران مصرف کنند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
@Afiyat