🔰موتنجن
#ضیافت_سفره_گیلانی
#فسنجان_شماره 6
💐موتنجن نیز خورشتی با پایه گردو و مرغ مانند فسنجان است. از نظر آوایی نیز تشابه اسمی ملموسی با هم دارند و در محاوره برای تهیه دو نوع خورشت با هم و برای تعارف مهمان به منزل در پی هم می آیند.💐
❇️مواد لازم
💠مرغابی...1 عدد
💠مغز گردو ساییده... 300 گرم
💠کشمش پاک کرده...1 استکان پر
💠قیصی...250 گرم
💠شکر (در صورت نیاز)...1 قاشق
💠رب انار یا آلوچه...2 قاشق
💠فلفل و نمک...به میزان لازم
💠کره...2 قاشق
❇️طرز تهیه
1⃣تهیه موتنجن را ابتدا با همان آب و ترشی و گردو مثل فسنجان و مراحل روغن پس دادن گردو شروع می کنیم
2⃣ پس از حداقل دو ساعت مرغابی را اضافه می کنیم
3⃣ یک ساعت بعد کشمش پاک شده و قیصی را که از قبل شسته ایم در کره تفت می دهیم و به خورشت می افزاییم
4⃣ پس از ساعتی زیرش را خیلی کم می کنیم جا افتاده این خورشت به نسبت فسنجان خیلی غلیظ تر است
5⃣اگر طعم شیرین دوست داشتید یا رب انار یا آلوچه زیاد از حد ترش بود شکر اضافه می کنیم وگرنه نیازی ندارد.
👩🍳نوش جان👩🍳
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
#ضیافت_سفره_گیلانی
#رشت_شهر_خلاق_خوراک
#موتنجن
#فسنجان_شماره 6
🍔 🍂💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛