✅ یکی از راههای مطمئن شدن از آمادگی
#خمیر_مایه،
انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است.
اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آمادهی استفاده است.
💯 پیشنهاد میشود به ازای هر کیلو آرد، حدود ۱۰۰ گرم خمیرمایه خمیر ترش خانگی استفاده کنید.
💦 اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمیکنید، میتوانید طبق روال قبل، مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفتهای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید.
#نان
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz