🔸قاتق کرمانی 🔹قاتق در فرهنگ غذایی کرمان و برخی نقاط کشور به غذاهایی پختنی اطلاق می‌شود که تهیه آن‌ها آسان است و می‌توان در آن‌ها نان تیلیت کرد. 🔹در گذشته قاتق‌ها بسیار متنوع بودند و از میان آن‌ها می‌توان به قاتق شنبلیله، قاتق بابونه، قاتق مرزنجوش اشاره کرد؛ البته در حال حاضر از انواع قاتق‌ها تنها قاتق گوشت در کرمان طبخ می‌شود. 🇮🇷رسانه مردمی کرمان «آرمان کرمان»👇 ما را در روبیکا دنبال کنید👇 ▶️https://rubika.ir/armanekerman_ir ما را در ایتا دنبال کنید👇 ✅https://eitaa.com/armanekerman_ir ما را در اینستاگرام دنبال کنید👇 📲 http://www.instagram.com/armane.kerman