🔸قاتق کرمانی
🔹قاتق در فرهنگ غذایی کرمان و برخی نقاط کشور به غذاهایی پختنی اطلاق میشود که تهیه آنها آسان است و میتوان در آنها نان تیلیت کرد.
🔹در گذشته قاتقها بسیار متنوع بودند و از میان آنها میتوان به قاتق شنبلیله، قاتق بابونه، قاتق مرزنجوش اشاره کرد؛ البته در حال حاضر از انواع قاتقها تنها قاتق گوشت در کرمان طبخ میشود.
#غذای_محلی
🇮🇷رسانه مردمی کرمان «آرمان کرمان»👇
ما را در روبیکا دنبال کنید👇
▶️
https://rubika.ir/armanekerman_ir
ما را در ایتا دنبال کنید👇
✅
https://eitaa.com/armanekerman_ir
ما را در اینستاگرام دنبال کنید👇
📲 http://www.instagram.com/armane.kerman