فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چَپلی کباب(شامی ) . ❌پیشنهاد می‌کنم حتما امتحانش کنید . مواد اولیه: ⬇️ گوشت ۲۵۰ گرم پیازچه ۶ عدد فلفل دلمه قرمز ۱/۲ عدد فلفل تند ۱ عدد تخم گشنیز ۱ ق.غ آرد ۱/۲ پیمانه گشنیز ساطوری ۱/۲ پیمانه گشنیز برای تزئین روغن نمک . ۱.تمام‌ مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم و ورز میدیم ۲.مواد رو به شکلی که دوست داریم فرم میدیم به ضخامت ۱ سانت و داخل تابه‌ای که روغنش داغ شده سرخ می‌کنیم(هر طرف ۶ ۷ دقیقه) ۳.این شامی همراه گشنیز تازه و پیاز بنفش خیلی خوشمزه میشه . ✅نکات تکمیلی: ۱.این شامی باید تند باشه و تا حدی که براتون جذابه و قابل تحمل تندش کنید ۲.در دستور اصلی این شامی گشنیز ساطوری داخل مواد ریخته نمیشه ولی من ریختم دوست داشتم ۳.دستور این غذا رو از کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز نوشته نجف دریابندری برداشتم ۴.این میزان مواد تقریبا برای ۲ نفر کافیه . . . کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93