طرز تهیه ناپلئونی🔻
1_ابتدا فر را روی حرارت 220درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
2_خمیر هزارلا را باز کرده و اگر ترک روی آن داشت کمی با وردنه صاف میکنیم.
*اگر خمیر را درون فریزر گذاشتید ،از فریزر خارج کنید و درون یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود*
*خمیر را زیاد وردنه نکشید فقط درحد صاف شدن روش*
3_اطراف خمیر را برش زده و صاف کنید،سپس به ابعاد مورد نظر برش بزنید.
*اطراف خمیر را دور نریزید درون سینی بگذارید و بعد از پخت خرد کرده و روی ناپلئونی بریزید*
4_کف سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر ها را درون سینی قرار دهید.
*روی خمیر های اضافه اومده که درون سینی فر جا نشد دستمال بکشید و در سری دوم درون فر قرار دهید*
5_با چنگال روی خمیر را سوراخ ایجاد کنید.
6_سینی را درون فر داغ شده قرار دهید.
7_پس از بیست دقیقه از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
8_سپس یک لایه ناپلئونی یک لایه خامه بزنید دوباره لایه بعدی را قرار دهید و خامه بزنید،روی خامه لایه آخر خمیر پودر شده پودر قند و پودر پسته بریزید.
@ashpazibanoo
👩🍳
#آشپزی_کدبانو