آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
شیرینی ناپلئونی😋 مواد لازم🔻 خمیر هزارلا یک بسته خامه فرم گرفته ۵۰۰گرم پودر قند و پودر پسته به میز
طرز تهیه ناپلئونی🔻 1_ابتدا فر را روی حرارت 220درجه سانتی گراد روشن میکنیم. 2_خمیر هزارلا را باز کرده و اگر ترک روی آن داشت کمی با وردنه صاف میکنیم. *اگر خمیر را درون فریزر گذاشتید ،از فریزر خارج کنید و درون یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود* *خمیر را زیاد وردنه نکشید فقط درحد صاف شدن روش* 3_اطراف خمیر را برش زده و صاف کنید،سپس به ابعاد مورد نظر برش بزنید. *اطراف خمیر را دور نریزید درون سینی بگذارید و بعد از پخت خرد کرده و روی ناپلئونی بریزید* 4_کف سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر ها را درون سینی قرار دهید. *روی خمیر های اضافه اومده که درون سینی فر جا نشد دستمال بکشید و در سری دوم درون فر قرار دهید* 5_با چنگال روی خمیر را سوراخ ایجاد کنید. 6_سینی را درون فر داغ شده قرار دهید. 7_پس از بیست دقیقه از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شود. 8_سپس یک لایه ناپلئونی یک لایه خامه بزنید دوباره لایه بعدی را قرار دهید و خامه بزنید،روی خامه لایه آخر خمیر پودر شده پودر قند و پودر پسته بریزید. @ashpazibanoo 👩‍🍳