#کشک_و_بادمجان_دودی
بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک .
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم
ماکارونی فرم دار دو لیوان
نخودفرنگی نصف لیوان
کالباس خرد کرده یک لیوان
کنسرو ذرت نصف لیوان
سس مایونز یک لیوان
ماست یک لیوان
خیارشور خرد کرده نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور غذا
آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم.
یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود.
سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده پذیرایی شود
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی ناپلئونی😋
مواد لازم🔻
خمیر هزارلا یک بسته
خامه فرم گرفته ۵۰۰گرم
پودر قند و پودر پسته به میزان دلخواه
👇طرز تهیه👇
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
شیرینی ناپلئونی😋 مواد لازم🔻 خمیر هزارلا یک بسته خامه فرم گرفته ۵۰۰گرم پودر قند و پودر پسته به میز
طرز تهیه ناپلئونی🔻
1_ابتدا فر را روی حرارت 220درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
2_خمیر هزارلا را باز کرده و اگر ترک روی آن داشت کمی با وردنه صاف میکنیم.
*اگر خمیر را درون فریزر گذاشتید ،از فریزر خارج کنید و درون یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود*
*خمیر را زیاد وردنه نکشید فقط درحد صاف شدن روش*
3_اطراف خمیر را برش زده و صاف کنید،سپس به ابعاد مورد نظر برش بزنید.
*اطراف خمیر را دور نریزید درون سینی بگذارید و بعد از پخت خرد کرده و روی ناپلئونی بریزید*
4_کف سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر ها را درون سینی قرار دهید.
*روی خمیر های اضافه اومده که درون سینی فر جا نشد دستمال بکشید و در سری دوم درون فر قرار دهید*
5_با چنگال روی خمیر را سوراخ ایجاد کنید.
6_سینی را درون فر داغ شده قرار دهید.
7_پس از بیست دقیقه از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
8_سپس یک لایه ناپلئونی یک لایه خامه بزنید دوباره لایه بعدی را قرار دهید و خامه بزنید،روی خامه لایه آخر خمیر پودر شده پودر قند و پودر پسته بریزید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
کوکی وانیلی . @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
کوکی وانیلی با تزئین شکلات و پسته و گل سرخ
مواد لازم:
کره ی هم دمای محیط 100 گرم
پودر قند 40 کرم
وانیل 1/4 ق،چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 180 گرم
و برای تزئین :
شکلات سفید
خلال پسته و گل سرخ خورد شده (تزئین دلخواه)
ابتدا کره ی هم دمای محیط را با پودر قند 4 تا 5 دقیقه با همزن دور متوسط بزنید
بعد از آن وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و آن را هم یک دقیقه ی میزنید و بعد آرد را کمکم اضافه کنید
و با لیسک مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی حاصل شود
خمیر را زیاد ورز ندهید سعی کنیدازهمان لیسک برای جمع کردن خمیر استفاده کنید و کمتر از دست کمک بگیرید زیاد ورز دادن باعث میشود که خمیر به روغن بیافته و شیرینی شما سفت بشه
خمیر را با وردنه بین دو نایلون پهن کنید،(به قطر 3 الی 4 میلیمتر )
خمیر پهن شده را داخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت بدید
سپس از یخچال خارج کرده و کاتر بزنید میتونید از هر شکل کاتری که در منزل دارید استفاده کنید اگر از کاتر گل پنج پر استفاده میکنید برای دایرهی وسط از ته ماسوره استفاده کنید( .با گردی ته یک جسم گرد وسط گل را در بیاورید )
خمیر کاتر زده را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید اگر مقدار مواد لازم را رعایت کنید طبق دستور خمیر بسیار لطیفی به دست میآید و بسیار خوش طعم این کوکی چون کم شیرینی هست حتما باید با شکلات تزئین بشه
دمای فر 170
10 تا 12 دقیقه
زیر شیرینی طلایی شود
شیرینی که سرد شد روی آن را با شکلات سفید ذوب شده
و خلال پسته و گل سرخ تزئین کنید
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
پیتزا @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
پیتزا
.
اول بریم سراغ آموزش #خمیر_پیتزا
#خمیر_جادویی
1 پیمانه شیر ولرم
1 ق س خمیرمایه
2ق غ شکر
نصف ق چ نمک( اختیاری)
6 ق س روغن
1 عدد تخم مرغ
آرد تقریبا نیم کیلو
یک ق چ شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بذارید تاخمیر به عمل بیاد
مابقی مواد مخلوط و خمیر مایه را اضافه کنید
کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد
در اخر روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید
.
#پیتزا_مخلوط
یه پیاز و خورد و تفت دادم سبک شد گوشت چرخکرده اضافه کردم
رنگش عوض شه یکم آب ریختم در تابه رو بستم تا گوشت بپزه آبش که کشیده شد میذارم سرخ بشه
بعد نمک پودر آویشن و پودر سیر زدم فلفل دلمه ای خورد شده و کمی ژامبون خورد شده و قارچ اضافه کردم و همه رو با هم تفت دادم
مواد پیتزا اصلا نباید آب داشته باشه قارچ و فلفل دلمه ایو مقداریشو با موادم قاطی میکنم و مقداریم آخر سر روی کار میریزم
واسه اینکه پیتزا کش بیاد یه مقدار پنیر و قاطی موادم بکنید عالی میشه
کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم خمیر با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم
بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب پخش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه.
بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه
تمااام
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
همبرگر با سس قارچ @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
همبرگر_با_سس_قارچ
مواد لازم برای همبرگر:
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
300 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده
1/3 لیوان آرد سوخاری
3 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی(هایلات شده در قسمت چاشنی )یا هر ادویه مخلوط مورد پسند
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
مواد سس قارچ:
3 قاشق غذاخوری کره
250 گرم قارچ خرد شده
1/2 لیوان پیاز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
3 قاشق غذاخوری آرد
1 ،1/2 لیوان آب گوشت(عصاره گوشت)
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم .
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه همه مواد همبرگر را مخلوط کنید،سپس در یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته ،مواد همبرگر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و با دست شکل دهید و در ماهیتابه بگذارید ،و اجازه دهید دو طرف آن طلایی قهو ه ای ،و کاملا پخته شود،سپس از ماهیتابه خارج کرده و در یک ظرف گذاشته روی آنرا با فویل بپوشانید تا همبرگر ها خیلی سرد نشوند،سپس در ماهیتابه کره ریخته و پیاز، قارچ را تفت دهید به مدت 6 تا 7 دقیقه ،سیر اضافه کنید تفت دهید و بعد آرد را به ظرف اضافه کنید مرتب هم بزنید و آب گوشت را کم کم به سس اضافه کنید و نمک،فلفل،سس سویا را نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود و در آخر همبرگر ها را به ماهیتابه برگردانید با سس مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت بماند،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو