eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.4هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
16.4هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکی وانیلی . @ashpazibanoo 👩‍🍳
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
کوکی وانیلی . @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
کوکی وانیلی با تزئین شکلات و پسته و گل سرخ مواد لازم: کره ی هم دمای محیط 100 گرم پودر قند 40 کرم وانیل 1/4 ق،چ زرده تخم مرغ 1 عدد آرد سفید 180 گرم و برای تزئین : شکلات سفید خلال پسته و گل سرخ خورد شده (تزئین دلخواه) ابتدا کره ی هم دمای محیط را با پودر قند 4 تا 5 دقیقه با همزن دور متوسط بزنید بعد از آن وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و آن را هم یک دقیقه ی می‌زنید و بعد آرد را کم‌کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی حاصل شود خمیر را زیاد ورز ندهید سعی کنیدازهمان لیسک برای جمع کردن خمیر استفاده کنید و کمتر از دست کمک بگیرید زیاد ورز دادن باعث می‌شود که خمیر به روغن بیافته و شیرینی شما سفت بشه خمیر را با وردنه بین دو نایلون پهن کنید،(به قطر 3 الی 4 میلیمتر ) خمیر پهن شده را داخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت بدید سپس از یخچال خارج کرده و کاتر بزنید میتونید از هر شکل کاتری که در منزل دارید استفاده کنید اگر از کاتر گل پنج پر استفاده میکنید برای دایره‌ی وسط از ته ماسوره استفاده کنید( .با گردی ته یک جسم گرد وسط گل را در بیاورید ) خمیر کاتر زده را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید اگر مقدار مواد لازم را رعایت کنید طبق دستور خمیر بسیار لطیفی به دست میآید و بسیار خوش طعم این کوکی چون کم شیرینی هست حتما باید با شکلات تزئین بشه دمای فر 170 10 تا 12 دقیقه زیر شیرینی طلایی شود شیرینی که سرد شد روی آن را با شکلات سفید ذوب شده و خلال پسته و گل سرخ تزئین کنید . @ashpazibanoo 👩‍🍳
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
پیتزا @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
پیتزا . اول بریم سراغ آموزش 1 پیمانه شیر ولرم 1 ق س خمیرمایه 2ق غ شکر نصف ق چ نمک( اختیاری) 6 ق س روغن 1 عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو یک ق چ شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بذارید تاخمیر به عمل بیاد مابقی مواد مخلوط و خمیر مایه را اضافه کنید کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد در اخر روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید . یه پیاز و خورد و تفت دادم سبک شد گوشت چرخ‌کرده اضافه کردم رنگش عوض شه یکم آب ریختم در تابه رو بستم تا گوشت بپزه آبش که کشیده شد میذارم سرخ بشه بعد نمک پودر آویشن و پودر سیر زدم فلفل دلمه ای خورد شده و کمی ژامبون خورد شده و قارچ اضافه کردم و همه رو با هم تفت دادم مواد پیتزا اصلا نباید آب داشته باشه قارچ و فلفل دلمه ایو مقداریشو با موادم قاطی میکنم و مقداریم آخر سر روی کار میریزم واسه اینکه پیتزا کش بیاد یه مقدار پنیر و قاطی موادم بکنید عالی میشه کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم خمیر با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب پخش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه. بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه تمااام @ashpazibanoo 👩‍🍳
همبرگر با سس قارچ @ashpazibanoo 👩‍🍳
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
همبرگر با سس قارچ @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
همبرگر_با_سس_قارچ مواد لازم برای همبرگر: 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون 300 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده 1/3 لیوان آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی(هایلات شده در قسمت چاشنی )یا هر ادویه مخلوط مورد پسند 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده 3/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل مواد سس قارچ: 3 قاشق غذاخوری کره 250 گرم قارچ خرد شده 1/2 لیوان پیاز خرد شده 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده 3 قاشق غذاخوری آرد 1 ،1/2 لیوان آب گوشت(عصاره گوشت) 2 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل به میزان لازم . طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه همه مواد همبرگر را مخلوط کنید،سپس در یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته ،مواد همبرگر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و با دست شکل دهید و در ماهیتابه بگذارید ،و اجازه دهید دو طرف آن طلایی قهو ه ای ،و کاملا پخته شود،سپس از ماهیتابه خارج کرده و در یک ظرف گذاشته روی آنرا با فویل بپوشانید تا همبرگر ها خیلی سرد نشوند،سپس در ماهیتابه کره ریخته و پیاز، قارچ را تفت دهید به مدت 6 تا 7 دقیقه ،سیر اضافه کنید تفت دهید و بعد آرد را به ظرف اضافه کنید مرتب هم بزنید و آب گوشت را کم کم به سس اضافه کنید و نمک،فلفل،سس سویا را نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود و در آخر همبرگر ها را به ماهیتابه برگردانید با سس مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت بماند،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗 @ashpazibanoo 👩‍🍳
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
قیمه نثار قزوین😋 @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم قيمه نثار براى چهار نفر🔻 گوشت قیمه شده (براي هر نفر ١٥٠ ) برنج ٤ پيمانه پیاز بزرگ نگيني شده يك عدد نمک زردچوبه زرشک 150 گرم خلال بادام 100 گرم خلال پسته 100 گرم روغن مایع و‌ کره به مقدار لازم خلال پرتقال يا نارنج نصف پيمانه پودر يا عرق هل و پودر دارچين نصف قاشق چایخوری زعفران دم كشيده شکر ١ قاشق رب گوجه فرنگی ٣ قاشق غذا خورى طرز تهيه👈‎من اينطوري درستش ميكنم ،يك پياز بزرك را نگيني كردم تفت دادم وقتي رنگش تغيير كرد گوشت رو به صورت قيمه اي خرد شده (گوسفند)را به اون اضافه كردم تفت دادم بعد بهش خيلي كم جوز هندي زدم تا بوي گوشت گوسفندي رو بگيره،فلفل سياه وكمي زردجوبه و كمي پودر زنجبيل زدم وبعد رب گوجه فرنگي زدم سرخ كردم ودو ليوان آب به آن اضافه كردم ويك چوب دارچين در آن انداختم وگذاشتم تا گوشت بپزه وحالت سس غليظ به خودش بگيره زیاد آب احتیاج نداره اواخر پخت گوشت بهش پياز داغ خلالي يك قاشق گلاب ويك چهارم استكان زعفران دم شده ونمكو كمي پودر هل زدم كه اگه عرق هل داريد ميتونيد ازش استفاده كنيدخلال بادام كه از قبل با گلاب خيس كردم و خيلي كم با روغن مايع تفت دادم وزرشك را هم با روغن مايع تفت دادم كه هم ميتوانيد در صورت تمايل از خلال پسته وبادام زرشك و خلال پرتقال خيلي كم به سس گوشت بزنيد وبقيه را براي تزيين روي برنج استفاده كنيد برنج هم بصورت آبكش دم كردم وزمان سرو غذا گوشت را لاي برنج در ديس ريختم ومقداري از گوشت را روي برنج ريختم ودور آنرا با مختلفات و پلو زعفراني تزيين كردم ⚠️نكته ها: خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.خلال ها رو با گلاب خیس ميكنمو بعد خيلي كم تفت بدید. به زرشک هم شکر ميزنم ،زرشک رو داخل روغن داغ سی ثانیه تفتش میدم براي خلال پرتقال تقريبا ٣ بار با آب سرد بجوشانید تلخیشوگرفته با شكر تفت داده كه حالت چيپسي شود.براي پلو زعفراني پنجاه گرم كره رو اب كردم و بهش زعفران زدم و برنج دم كشيده رو بهش اضافه كردم. @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ مواد لازم 2 عدد فیله مرغ کنسرو ذرت 1 پیمانه خیارشور خرد شده 1 پیمانه کمی شوید ماکارونی پخته شده 1 کاسه ( اگه نبود هم میشه) کاهو اگر کوچیکه یکی اگر بزرگه نصفش ماست 1 کاسه ماست چکیده 3-4 قاشق مایونز 1 قاشق ( به دلخواه) پودر سیر 1 قاشق سوپ خوری نعناع خشک کمی نمک طرز تهیه: مرغ را تفت داده پخته و خرد کنید. بقیه مواد را هم خرد کرده و با ماکارونی مخلوط کنید، تمامی مواد را مخلوط کنید. . @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی مواد لازم کرم : 1 لیتر شیر 1 پیمانه آرد 1 پیمانه شکر 1 قاشق سوپ خوری کره 200 میلی لیتر خامه وانیل طرز تهیه: شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍒 . @ashpazibanoo 👩‍🍳