❗️نکات مهمی که در پخت نذری باید بدانیم!❗️ 🥃مقداری از زعفران را هنگام پخت و بقیه آن را با گلاب را در انتهای کار به خورشت اضافه کنید. عطر و طعم زعفران و گلاب از خورشت شما یک شاهکار می سازد.. 🫕برای خوش طعم شدن خورشت قیمه نذری می‌تونید از ادویه مخصوصی که در جدول بالا توضیح داده شده است، استفاده کنید. 🍋برای اینکه عصاره لیمو عمانی به طور کامل به خُرد خورشت برود و طعم دلچسبی به آن بدهد، لازم است قبل از اینکه آن را به خورشت اضافه کنید چند سوراخ بر روی آن ایجاد کنید. و در انتهای کار به خورش قیمه اضافه نمایید. 🫕برای بهتر پخته شدن لپه و همچنین اینکه نفخ آن گرفته شود، لازم است در حدود ۲۴ ساعت قبل لپه‌ها را خیس کنیم. 🥫 استفاده از رب می‌تواند طعم دلچسبی به خورشت قیمه نذری بدهد اگر رب گوجه فرنگی در دسترس ندارید می‌توانید از گوجه رنده شده استفاده کنید. 🍟برای اینکه سیب زمینی‌هایی که بر روی قیمه نذری می‌ریزیم حالت تردی داشته باشد، می‌توان مقداری زردچوبه به سیب زمینی در حال سرخ شدن اضافه کنیم. 🫕اگر می‌خواهید طعم خاصی به قیمه نذری بدهید می‌توانید از گلاب یا گل سرخ برای این کار استفاده کنید. 🥩اگر گوشت گوسفندی شقه‌ای در دسترس ندارید می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ استفاده کنید. ♨️برای غلیظ شدن قیمه نذری می‌توان زمان بیشتری آن را روی حرارت قرار داد اما باید توجه شود که لپه‌‎های خورشت قیمه له نشوند. 🧅بجای خرد کردن پیاز میتوانید پیاز ها را رنده کنید.این کار باعث غلیظ شدن خورشت شما می شود. نذرتان قبول درگاه حق ⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️ 🌮 @bahuuneh 🍰