پاستا با سس مارینارا و بادمجان سوخاری
یک دستور خیلی خوشمزه و
#گیاهی داریم که مطمئنم ازش لذت میبرید،البته اگر به بادمجان علاقه داشته باشید.
طرز تهیه سس مارینارا :اول دو حبه سیر و یک پیاز کوچولو رو ریز خرد و کنید و در روغن زیتون تفت بدید تا نرم بشن.چهار تا گوجه فرنگی درشت، که ریز خرد کردید+یک ق مرباخوری رب گوجه فرنگی+یک ق مرباخوری آویشن+یک ق آبلیموی تازه و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و بیست دقیقه با حرارت ملایم بپزید .در طول پخت چندبار هم بزنید. حالا یک ق ریحان ریز خرد شده بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.غلظت
#سس باید مثل عکس باشه و آبدار نباشه.این سس برای
#پیتزا هم عالیه.
برای سوخاری کردن بادمجان:بادمجانها رو با پوست یا بدون پوست حلقه حلقه کنید.ضخامت حلقه ها زیاد نباشه،حدودا یک سانت خوبه.اگر شک دارید که شاید تلخ باشه کمی نمک روشون بپاشید و بعد از نیم ساعت خوب با دستمال خشکشون کنید.حالا اول در آرد سفید،بعد در تخم مرغ(به تخم مرغ کمی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید) و بعد در آرد سوخاری ادویه دار بزنید و با پشت قاشق کنی فشرده کنید تا پودر سوخاری خوب بهش بچسبه(عکس رو ورق بزنید و مراحل رو ببینید).نیم تا یک ساعت در یخچال بذارید و بعد روی شعله متوسط سرخ کنید.نگران نباشید میپزه و خیلی هم خوش طعمه.
حالا
#ماکارونی (
#پاستا) رو طبق دستور روی پاکت ،آبکش کنید،در یکی دو قاشق روغن زیتون دو سه دقیقه تفت بدید و بعد مطابق تصویر با سس و بادمجان سرو کنید.این غذا باید همون موقع که میخواید سرو کنید آماده و تازه سرو بشه.
روشم میتونید مقداری پنیر پارمزان و ریحان بریزید.
🍲
@bebinobepaz