کیک قهوه و زنجفیل سلام به روی ماه تون مواد لازم کیک قهوه و زنجفیل گیاهی نرم شده: 100 گرم ی داغ: 3/4 (سه چهارم) پیمانه : 1/2 (یک دوم) پیمانه : 1/2 (یک دوم) پیمانه (جایگزین: ، ، ، ) آرد: 1 و 3/4 (یک و سه چهارم) پیمانه پودر : 2 قاشق چای خوری پودر : 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری جوش شیرین: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری نمک: 1 پینچ 1_ قهوه ی داغ و کره را در ظرفی می ریزیم و یک دقیقه می گذاریم بماند و بعد خوب هم می زنیم 2_ سپس شکر و ملاس را به آن اضافه می کنیم که تا هنوز مخلوط داغ است، شکر حل شود حتی می توانیم مخلوط را روی بخار آب جوش کتری بگذاریم تا کاملا شکر حل شود و در این فاصله مخلوط را هم می زنیم 3_ همه ی مواد خشک را در ظرف دیگری ، کرده و کاملا مخلوط می کنیم 4_ حالا مواد مخلوط قهوه و شکر را روی مواد خشک می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوط صاف و یکدستی داشته باشیم (بعداز مخلوط شدن همه ی مواد، بیشتر هم نمی زنیم) 5_ حالا ها را با کره چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد، برای 40 دقیقه و یا تا زمانی که خلال تستر از کیک تمیز بیرون آید، می گذاریم بپزد نوش جان❤️ 🍲 @bebinobepaz