کیک قهوه و زنجفیل
سلام به روی ماه تون
مواد لازم کیک قهوه و زنجفیل
#کره گیاهی نرم شده: 100 گرم
#قهوه ی داغ: 3/4 (سه چهارم) پیمانه
#شکر_قهوه_ای : 1/2 (یک دوم) پیمانه
#ملاس : 1/2 (یک دوم) پیمانه
(جایگزین:
#شیره_خرما ،
#شیرین_انگور ،
#شیره_توت ،
#شیره_انجیر )
آرد: 1 و 3/4 (یک و سه چهارم) پیمانه
پودر
#دارچین : 2 قاشق چای خوری
پودر
#زنجیبل : 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری
جوش شیرین: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری
نمک: 1 پینچ
1_ قهوه ی داغ و کره را در ظرفی می ریزیم و یک دقیقه می گذاریم بماند و بعد خوب هم می زنیم
2_ سپس شکر و ملاس را به آن اضافه می کنیم که تا هنوز مخلوط داغ است، شکر حل شود حتی می توانیم مخلوط را روی بخار آب جوش کتری بگذاریم تا کاملا شکر حل شود و در این فاصله مخلوط را هم می زنیم
3_ همه ی مواد خشک را در ظرف دیگری ،
#ویسک کرده و کاملا مخلوط می کنیم
4_ حالا مواد مخلوط قهوه و شکر را روی مواد خشک می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوط صاف و یکدستی داشته باشیم (بعداز مخلوط شدن همه ی مواد، بیشتر هم نمی زنیم)
5_ حالا
#قالب ها را با کره چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد، برای 40 دقیقه و یا تا زمانی که خلال تستر از کیک تمیز بیرون آید، می گذاریم بپزد
نوش جان❤️
🍲
@bebinobepaz