ساندویچ بستنی ماچا با کلوچه کنجدی
#بدون_تخم_مرغ #بدون_شکر سفید
#وگن
موادلازم
#بستنی_ماچایی
بادام هندی: 100 گرم خیس کشیده از شب قبل
خامه نارگیل: 250 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود خامه گیاهی، خامه لبنی)
شربت افرا: 60 گرم
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، شیره ی دلخواه مثل شیره انگور)
پودر ماچا: 2 قاشق سوپ خوری توضیحات مفصل ماچا در هایلایت ها
شکر دلخواه: 2 قاشق سوپ خوری
(شکر قهوه ای، شکر خرما، شکر نارگیل)
شیربادام: 80 گرم
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود هرنوع شیرگیاهی دیگر، شیرلبنی)
روش تهیه
1_ بادام هندی ها آبکش می کنیم
2_ همه ی مواد بستنی را در بلندر پرسرعت ریخته و نرم و مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود
3_ حالا مواد را برای 25 دقیقه در بستنی ساز* می ریزیم
4_ سپس مخلوط را در یک قالب لوف یا پاندکیک ریخته وبرای 1 ساعت در فریزر می گذاریم و هر نیم ساعت یکبار با یک قاشق آن ها را هم می زنیم
*اگر از بستنی ساز استفاده نمی کنیم، پس از مرحله ی 2 مواد را در قالب لوف ریخته و برای یک ساعت و نیم یا 2 ساعت در فریزر می گذاریم و به فاصله هر 20 دقیقه یکبار آنها را با قاشق هم می زنیم
5_ حالا هم می توانیم اگر قالب سلیکونی مناسبی شبیه قالب مافین الیته بادیواره های عمودی داریم بستنی ها را در آن بریزیم ویا درغیراین صورت، مواد را دریک سینی و یا قالب ریخته و به قطر 3 سانتی متر بستنی ها را در آن پهن می کنیم و برای 6 ساعت قالب را در فریزر می گذاریم تا بستنی ها خودش را بگیرد و ست شود
6_ پس ازآن، کوکی های کنجدی را که در این فاصله آماده کرده ایم کنار هم آماده می گذاریم
7_ بستنی ها را از قالب سلیکونی درآورده و یا اگر از قالب سینی مانند استفاده کرده ایم با کاتر مدور آن ها را قالب می زنیم و یکی در میان روی کوکی ها می گذاریم و کوکی دیگر را روی آن پرس می کنیم
دقت کنید برای زیبایی بیشتر، روی کوکی ها را خارج از ساندویچ ها قرار می دهیم
نوش جان گرامی تان😍😘
🍲
@bebinobepaz