#تحلیل
#نوحه
💠
یادگارفاطمی
🔹یکی از مسائل جامعه بهویژه در این سالها، مقولۀ حجاب و عفاف است. مسألهای که از سویی جزو ارزشهای اصیل جامعه شیعی است و قابل مسامحه نیست و از سوی دیگر در دست مخالفان، تبدیل شده است به ابزاری برای مخالفت با حکومت دینی.
🔸این مقوله پیش از اینکه جنبۀ سیاسی و امنیتی پیدا کند، سالها در کشور مسألهای فرهنگی بوده و دشمن در شبیخون فرهنگی، تمام تلاشش را کرده که در جامعه چادر را از سر زن مسلمان شیعه بردارد. اگر تحولات فرهنگی سه دهۀ اخیر کشور را دقیقتر بررسی کنیم خواهیم دید که وضعیت فعلی، یکشبه اتفاق نیفتاده و نتیجۀ سالها هجوم فرهنگی دشمن و عدم مقابلۀ مناسب با آن بوده است.
🔹در این موضوع، در کنار تمام نهادهای فرهنگی مسئول، هیآت نیز نقشی قابل توجه و رسالتی بزرگ به دوش دارند. اگر نوحههای فاطمی دو دهه پیش را ارزیابی کنیم، خواهیم دید که متأسفانه سهم کمی از اشعار و نوحههای هیآت به این واجب الهی و یادگارفاطمی اختصاص داده شده است.
🔸وقتی سخن از امربهمعروف به میان میآید، باید ابتدا در جامعهٔ ما ارزشهای اسلامی، همانند ارزشهای انسانی به عنوان «معروف» شناخته شوند تا افراد به رعایت آن رغبت پیدا کنند. از این رو، بیان ارزش
#حجاب و
#عفاف و بهویژه چادر به عنوان نماد حجاب برتر و یادگار فاطمی اهمیت مییاید.
🔹در این نوحه، به چادر نورانی حضرت زهرا(س) اشاره شده و حجاب را افتخار زن معرفی میکند.
هرچند جای خالی این دست آثار سالها در هیآت احساس شده، اما نباید کمکاری گذشته،ما را از وظیفهای که امروز در قبال این واجب الهی داریم غافل کند.
✅
@ShereHeyat_Nohe
🆔
@elalhabib_ir