💠 از سری سوال و جواب‌هایی که باید در صداسازی بدانید.... 🔰 سوال دوم: ❓کدام خوردنی‌ها به عملکرد بهتر حنجره وتارهای صوتی کمک می‌کند ؟ 🔰 پاسخ: 🍚 استفاده ازغذاهای کم چرب مثل انواع پلوها.غذاهای آبکی مثل سوپ جو. سوپ مرغ وآش‌هایی که نرم باشند و ادویه مثل فلفل تند و کشک نداشته باشند. 🥛 ژله ، نشاسته یا همان آبجوش و نشاسته‌ی میکس شده . شیرکم چرب و ولرم . تخم مرغ عسلی . شلغم و آب شلغم . دانه‌های لعاب دار مخلوط با آب جوش مثل چهارتخمه، به دانه . لعاب عدسی همراه با روغن زیتون . عرق گل گاوزبان، ودمنوش ریشه ی شیرین بیان می‌تواند به بهتر شدن عملکرد حنجره کمک کند. ⚠️ در صورتی که به علت سرماخوردگی و عفونت، فریاد زدن با صدای بلند و یا انجام جراحی‌های حلق و حنجره دچار آسیب تارهای صوتی شدید می‌توانید از شربت عسل و آبلیمو جهت درمان کمک بگیرید. 🔹 گیاهان دارویی و دم کرده‌ها مثل ۴ تخم یا همان روتالین نیز در درمان گرفتگی صدا کمک کننده است. 🥕 نوشیدن آب هویج با شیر، سوپ یا شربت تره، ، جوشانده به دانه ) ۳۰ گرم به دانه در نیم لیتر آب ( و جوشانده انجیر ) ۴۰ تا ۱۲۰ گرم انجیر در یک لیتر آب نیز موثر است. 📌 همچنین برای پیشگیری از سرطان حنجره و محافظت از تارهای صوتی از سبزی‌هایی همچون فلفل دلمه‌ای، کلم پیچ، گوجه فرنگی و اسفناج به علت داشتن آنتیاکسیدان بسیار بهره ببرید. 🥬 سبزی‌های سبز برگ سرشار از ویتامین C و سبزی‌های زرد یا نارنجی یا قرمز سرشار از بتاکاروتن، پیشساز ویتامینA، هستند که همگی برای محافظت از حنجره مناسب‌اند. | 🆔 @elalhabib_ir