کره هم دما با محیط ۱۵۰گرم برابر با ۱ پیمانه_شیر ۲/۳ پیمانه_بکینگ پودر۱/۲ ق چ_ارد سفید حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )_ خمیر مایه ۱/۵ ق چ _زرده تخم مرغ ۱عدد_شكر ١ ق چ مواد میانی 👈خرما ۱۰۰ گرم پوست گرفته _ هل ۱ ق چ _دارچین ۱ ق چ _زیره سبز ۱ ق م 🔴خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه .کره رو با همزن بزنید تا سفید بشه زرده و مخلوط مایه خمیر رو اضافه و مخلوط کنید .ارد و بکینگ پودر رو اضافه ورز بدید تا لطیف و یکدست بشه اما چسبناک نباشه خرما را له کنید با کره تفت بدید و هل و دارچین رو اضافه و تفت بدهید زیره رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط شبیه سمبوسه تا شکل مثلث ایجاد بشه روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، ۳۰ دقیقه بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ بپزه 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯