۴ نفر پودر شکر ۳۰ گرم_خامه‏(پر چرب) ۱۳۵ گرم_ شیر ۳۵۰ میلی لیتر-وانیل‏ ۲ق چ_ روغن 4/5 ق غ_نمک ۱/۴ق چ_شکر۱۰۰ گرم_پودر کاکائو ۲۵ گرم_آرد ۱۷۵ گرم_ بیکینگ پودر ۱ق چ_شکلات آب شده۹۰ گرم_ توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) 🔴آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. روغن و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. ماهی تابه نچسب را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی گرم شد، 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود. اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند. خامه و پودر شکر را مخلوط کرده تا فرم بگیرد.حدودا 3 ق م خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید با خامه، شکلات آب شده و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯