#دسر
#کیک
#پنکیک_شکلاتی ۴ نفر
پودر شکر ۳۰ گرم_خامه(پر چرب) ۱۳۵ گرم_ شیر ۳۵۰ میلی لیتر-وانیل ۲ق چ_ روغن 4/5 ق غ_نمک ۱/۴ق چ_شکر۱۰۰ گرم_پودر کاکائو ۲۵ گرم_آرد ۱۷۵ گرم_ بیکینگ پودر ۱ق چ_شکلات آب شده۹۰ گرم_ توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه)
🔴آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. روغن و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
ماهی تابه نچسب را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی گرم شد، 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود. اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.
خامه و پودر شکر را مخلوط کرده تا فرم بگیرد.حدودا 3 ق م خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید با خامه، شکلات آب شده و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.
🏵
༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅
❤️
💚
🧡
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯