#کیک_اسفناج
#کیک
این هم کیک خوشمزه و خوش رنگ و عالی و اصلا هم طعم اسفناج نمیده و برعکس خیلیهم خوشمزس
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
کره ۵۰ گرم
شکر ۱۴۰گرم (دو سوم لیوان)
روغن مایع ۶۰ میلی (یک چهارم لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک ونیم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
برگ اسفناج ۱۵۰ گرم
مواد نیم ساعت از قبل در دمای محیط باشد.
در این کیک از برگ های اسفناج استفاده میشه .
برگ های اسفناج خام ۵ تا ۱۰ دقیقه بخار پز کردم در قابلمه رو هم نزارید فقط خیلی جزیی بخارپز بشه .
بعد همراه شیر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم .
کره و شکر (بهتر هست پودر شکر باشه ) رو با همرن ۵ دقیقه زدم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اصافه کردم و هر بار ۳۰ ثانیه با همزن زدم . آخر هم وانیل رو اضافه کردم . رنده پوست لیمو ترش هم اگر در دسترس دارید بسیار عالی هست و در این مرحله ۱ ق چ اضافه بشه .
مخلوط اسفناج و شیر رو اضافه کردم و بعد روعن مایع رو ریختم .
آرد و بیکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک شده رو داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل ظرف مستطیلی به ابعاد ۱۵ در ۳۰ رو چرب کردم و مواد رو ریختم . (قالب گرد به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت)
فر رو از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه پس حتما چک کنین .
برای کرم: یک لیوان شیر رو با ۳۵ گرم شکر (۲ ق غ) و ۱۵ گرم آرد ذرت(۱.۵ ق غ) مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و آخر ۲۰ گرم کره و ۱/۴ ق چ وانیل ریختم و از حرارت برداشتم .