🍔
#زولبیا
✍موادلازم:
🥢آرد ۱ لیوان
🥢 آب ۳.۴ لیوان
🥢 بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🥢 زعفران غلیظ به مقدار لازم
🔷غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c