🍔
#سوپ_شلغم
جو پرک ۱ پیمانه، شلغم متوسط ۲ عدد، هویج متوسط ۲ عدد، سیب زمینی کوچک ۲ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، روغن مايع، سیر ۱ حبه بزرگ، فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد کوچیک، گوجه ۱ عدد، زنجفیل به اندازه نوک انگشت، نمک، فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه، رب گوجه ۱ ق غ، آب مرغ ۲ الی ۳ لیوان، آب ۱ لیتر، زرشک ۱ ق غ، جعفری یا گشنیز خردشده ۲ ق غ، لیموترش تازه ۱ عدد
🔷 پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت میدیم. زردچوبه و سیر رنده شده رو اضافه و تفت میدیم وقتی پیاز سبک شد رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم. آب و جوپرک شسته، هویج رنده شده،شلغم رنده شده و سیب زمینی رنده شده و آب مرغو اضافه میکنیم،اگه آب مرغ بیشتر داشتین به جای آب معمولی میتونید فقط از آب مرغ استفاده کنید،نمک،فلفل سیاه و فلفل قرمز، فلفل دلمه ای نگینی و گوجه رنده شده رو اضافه و میذاریم ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزه، در اواخر پخت زرشک و جعفری خردشده اضافه و میذاریم 5_6 دقیقه دیگه بپزه بعد آب نصف لیموترش رو اضافه و حرارتو خاموش میکنیم.
میتونید مقداری سینه ی مرغ خرد شده هم موقع تفت دادن پیاز به پیاز اضافه کنین .
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c