فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢نخود یک پیمانه(از دو روز قبل خیس کنید و آب روش رو چند ساعت یکبار عوض کنید ودر جای خنک هم نگهداری کنید) 🥢پیاز دو عدد متوسط 🥢سیر دوالی سه حبه 🥢فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و پودر 🥢تخم گشنیز و کمی آویشن و بکینگ پودر 🥢آب معمولی ته استکان(البته اگر موادتون سفت بود باید استفاده کنید) 🔷نخود های خیس خورده و سیر و پیاز رو با هم دو بار با چرخ گوشت چرخ میکنیم. بعد فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و آویشن و پودر تخم گشنیز و بکینگ پودر و آب رو اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم. روش سلفون میکشیم و دو ساعت میذاریم داخل یخچال تا استراحت کنه. بعد روغن رو داخل ظرف گودی میذاریم خوووب داغ بشه. حرارت باید متوسط رو به بالا باشه تا موادمون داخل روغن وا نره. بعد از مواد داخل قالب فلافل میذاریم و میندازیم داخل روغن. (کمی صبر کنید تا مواد داخل قالب خودشو داخل روغن ول کنه بعد قالب رو بیرون بیارید.) به همین ترتیب همه رو سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c