8.85M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
🥢 لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 آلوچه به میزان دلخوان
🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
🥢 رب گوجه به میزان لازم
🥢 پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه)

🔹لوبیا رو از قبل خیس کردم .
پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه .
وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین .
بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . 
من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است .  گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو

بفرست واسه همه ی خانومای  😍😍

نوش جان 😋😋

🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c