5M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🔹دو پیمانه برنج‌رو‌از روز قبل خیس میکنیم، من از برنج ایرانی استاده کردم... حالا دوپیمانه برنج‌را با هشت پیمانه آب روی حرارت میگذاریم به مدت دو ساعت تا برنج‌کاملا نرم شود، کف روی برنج‌را مرتب میگیریم... یک‌پیمانه خلال بادام اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم... حالا چهار پیمانه شکر افزوده، چند دقیقه یک بار هم میزنیم، بعد از نیم‌ساعت یک‌مثقال زعفران دم‌کرده اضافه میکنیم، بعد سه پیمانه گلاب و بیست گرم کره اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگر اجازه میدهیم روی حرارت ملایم بپزد... در زمان پخت اگه لازم بود آبجوش اضافه کنید چون هشت پیمانه آب اول کافی نیست و مدام باید آبجوش اضافه کنید... بعد در ظرف سرو میریزیم کمی که خودشو گرفت روشو با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c