21.76M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢۴ عدد تخم مرغ 🥢 نصف ق چ وانیل 🥢 ۴ ق غ آرد سفید 🥢 ۴ ق غ ماست 🥢 عصاره زعفران 🥢 یک ق چ بکینگ پودر 🔹برای شربت 🥢 یک لیوان شکر 🥢 یک لیوان آب 🥢 عصاره زعفران 🥢 یک چهارم پیمانه گلاب 🥢 دو عدد هل 🔹برای مواد میانی 🥢 گردو خرد شده ۱۰ عدد 🥢 پودر دارچین و هل گل محمدی از هر کدام نصف ق چ 🔹اول شربت یا همون شهد رو درست کنین، شکر و آب و زعفران و هل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ببرید، وقتی شکر حل شد گلاب بریزید و حرارت رو خاموش کنید تا سرد بشه تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید، حین کار چند بار دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ نگیره، ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید، زعفران دم کرده بریزید و هم بزنید، آرد سفید رو با الک اضافه و مواد رو یکدست کنید، تابه رو داغ کنید و روغن بریزید، نصف مواد رو بریزید و در تابه رو ببندید تا نیم بند شه و خودشو یکم بگیره، حالا مواد میانی که ترکیب کردید رو بریزید و بقیه مواد خاگینه رو بریزید دوباره در تابه رو بذارید، برگردونید و دو طرفش رو برشته کنید، شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید و برش بزنید، اجازه بدید شربت به خورد خاگینه بره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c