🍔#خاگینه_مغزدار
🥢۴ عدد تخم مرغ
🥢 نصف ق چ وانیل
🥢 ۴ ق غ آرد سفید
🥢 ۴ ق غ ماست
🥢 عصاره زعفران
🥢 یک ق چ بکینگ پودر
🔹برای شربت
🥢 یک لیوان شکر
🥢 یک لیوان آب
🥢 عصاره زعفران
🥢 یک چهارم پیمانه گلاب
🥢 دو عدد هل
🔹برای مواد میانی
🥢 گردو خرد شده ۱۰ عدد
🥢 پودر دارچین و هل گل محمدی از هر کدام نصف ق چ
🔹اول شربت یا همون شهد رو درست کنین، شکر و آب و زعفران و هل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ببرید، وقتی شکر حل شد گلاب بریزید و حرارت رو خاموش کنید تا سرد بشه
تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید، حین کار چند بار دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ نگیره، ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید، زعفران دم کرده بریزید و هم بزنید، آرد سفید رو با الک اضافه و مواد رو یکدست کنید، تابه رو داغ کنید و روغن بریزید، نصف مواد رو بریزید و در تابه رو ببندید تا نیم بند شه و خودشو یکم بگیره، حالا مواد میانی که ترکیب کردید رو بریزید و بقیه مواد خاگینه رو بریزید دوباره در تابه رو بذارید، برگردونید و دو طرفش رو برشته کنید، شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید و برش بزنید، اجازه بدید شربت به خورد خاگینه بره
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c