زینگ(پاچه گوساله)
.
مواد اولیه: ⬇️
پاچه گوساله ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۷ حبه
فلفل سیاه ۱ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
برگ بو ۱ عدد
رزماری ۱ ق.چ
نمک ۳ ق.غ
آب ۴ لیتر
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پاچه رو میذاریم داخل قابلمه آب اضافه میکنیم
۲.بقیه مواد رو اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت
۳.اول حرارت زیاد به جوش که اومد حرارت رو ملایم میکنیم و ۸ ساعت بهش زمان میدیم تا کامل بپزه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.به زینگ رب و نخود هم میتونید اضافه کنید
۲.حدود یک لیتر از آب در طول پخت تبخیر میشه و بخشی از ۳ لیتر باقیمانده رو میتونید زمان نوش جان کردن نون تریت کنید و باقی آب رو فریز کنید و زمان پخت آش و سوپ استفاده کنید
۳.برای سهولت شستشو، پخت و سرو میتونید به قصاب بگید پاچه رو براتون به چند تکه تقسیم کنه
۴.بهترین فصل برای خوردن همچین غذایی به دلیل سنگین و چرب بودن فصول سرد و وعده صبحانهست
.
.
.
#فرشادپز#زینگ#پاچه_گوساله#ترکی#ترک#آذربایجان#کله_پاچه#صبحانه#قیصر#گاو#گوسفند#گوساله#پاچه#طباخی#عصاره#آب_گوشت#مقوی#چرب#چربی#غذا#خوشمزه#غذای_خانگی#دستپخت#ترفند_آشپزی#بهترین_غذا#غذای_سالم#تغذیه#غذای_ایرانی#غذای_سنتی#لذیذ
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗