طلای فصل گرم 🍑 زردآلو سرشار از ویتامین های A,C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب محافظت میکند. فیبر موجود در آن سطح قند خون را تنظیم می‌کند و برای حرکات روده ای مفید می‌باشد. ویتامین E موجود در زردآلو مانند یک آنتی اکسیدان قوی عمل کرده و ایمنی بدن را افزایش میدهد و خاصیت ضد سرطانی قوی دارد و باعث کاهش سلول های سرطانی میشود . از سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری کرده و در درمان تب موثر است . خاصیت تقویت کنندگی مو و ناخن و پوست را داراست مضرات زردآلو : زرد آلو یکی از میوه های حساسیت زا می‌باشد و شاید کسانی به آن آلرژی داشته باشند و بهتر است از مصرف زردآلو خودداری کنند. برگه های خشک شده زردآلو ممکن است دارای مقادیر زیادی از گوگرد و سولفیت ها باشد و کسانی که به گوگرد حساسیت دارند از خوردن آن پرهیز کنند . 🇮🇷 @modafeonline 👈