🔴 چند نکته درباره فیلترینگ
🔻برخی عزیزان سوال و ابهام دارند:
1⃣ اصل محدودیت در همه کشورها وجود دارد. ولی مدل آن با مدل ما متفاوت است. بنده به اصل محدودیتهای معقولانه اعتقاد دارم.
2⃣ سایتهای پورن تا قبل از فیلترینگ، فیلتر بود و هیچ آدم عاقلی موافق باز کردن سایتهای پورن نبود!
3⃣ دلسوزان حزباللهی و فعالان فرهنگی توجه کنند که فیلترینگ به بهانه مسائل امنیتی و نارضایتی مردم و مهار اعتراضات انجام شد نه برای مسائل اخلاقی و فرهنگی! برخی فریبتان ندهند!
4⃣ راهحل امیدوارسازی مردم و رضایتمندی مردم، در فیلترینگ پلتفرمها نیست! مردم با اصلاح واقعی حکمرانی و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی و مبارزه واقعی با فقر و فساد و تبعیض راضی خواهند شد! فیلترینگ پلتفرمها در حد چند روز بتواند اعتراضات میدانی را مهار کند ولی راهبردی نیست!
5⃣ اینکه پلتفرمها حاضر به نمایندگی و ایجاد دفتر در ایران نیستند به چند جهت است: هم جهات قوانین بینالمللی و کوانسیونها که ایران عضو آنها نیست؛ هم به جهت اینکه قدرتی برای جریمه آنها نداریم و هنوز آنقدر قوی نشدهایم که اینها بپذیرند در ایران نمایندگی داشته باشند!
6⃣ بله، فضای مجازی در کل جهان و ایران حتماً تبعاتی دارد؛ برای نوجوانان و جوانان؛ ولی باید بدانیم که آثار منفی و تبعات فیلترینگ خیلی بیشتر از قبل فیلترینگ است! فیلترینگ تبعات فرهنگی و اقتصادی جدی به همراه داشته! مهمترین اثرش، روی کار آمدن دولتی است که در ۸ سال دوره روحانی نشان داد با سیاستهای کلان نظام و رهبری، در داخل و خارج، همسویی ندارد و حاکمیت دوگانه ایجاد میکند! مابقی تبعاتش را هم بارها گفتیم. ضررش بیشتر از منفعتش بوده.
7⃣ عزیزان میگویند راهحلتان چیست؟ راهحل: باز بودن پلتفرمهایی مثل توییتر، تلگرام، یوتیوب و ... و همزمان حمایت ویژه دولت از توان داخلی. برای حل معضلات اخلاقی و فرهنگی و سیاسی کشور هم صدها طرح و برنامه هست که در این چندخط نمیگنجد!
🔺برای آینده ایران، منطقه و جهان باید برنامه داشته باشیم. با فیلترینگ، بخش ایدئولوژیک حامی نظام را از عموم مردم داخل کشور جدا کردیم چه برسد به اینکه بتوانند با مردم منطقه و جهان خارج، در موضوعات جهانی همسویی داشته باشند!
✅
#داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3