🔵ماهی در طب سنتی 🐟مزاج: درجه اول سرد و درجه دوم تر است. 🐟خواص: کباب ماهی سریع هضم می‌شود و خون خوبی تولید می‌کند. رطوبت بخش و چاق کننده است. تولید کننده منی مخصوصا در خانم‌ها است. در افراد گرم مزاج تقویت کننده نیروی جنسی است. کباب آن همراه با غوره و سماق برای اسهال ناشی از غلبه خلط صفرا و دَم (خون) مفید است. ✔️بهتر است ماهی نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچک باشد اندازه‌ی آن متوسط باشد. گرم مزاج‌ها می‌توانند کمی سرکه همراه ماهی بخورند؛ چون ایجاد تشنگی می‌کند. ⚠️در افرادی که سوءمزاج سرد دارند چه در معده چه در مغز، یا ممنوع می‌شود یا همراه با زنجبیل، دارچین، گل قند، گلپر، کبر باید مصرف شود. ⚠️آشامیدن آب بعد از ماهی مضر و ممنوع است. مصرف ماهی همراه با شیر، تخم‌مرغ و گوشت سایر حیوانات ممنوع است. ⚠️زیاد خوردن ماهی باعث آب آوردن شکم می‌شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim