🥖نان یوخا (استان قزوین) 🌻مواد لازم: 🔅آرد (۵ پیمانه) 🔅شکر (۳ پیمانه) 🔅روغن کرمانشاهی (۳ قاشق غذاخوری) 🔅آب و مایه خمیر (به مقدار لازم) 🌻طرز تهیه: آرد، شکر و روغن را همراه مایه خمیر و آب مخلوط کرده و خمیر به دست آمده را به مدت ۳ ساعت در دمای اتاق استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را با چوب‌های مخصوص باز کرده، صاف می‌کنیم و بر روی ساج می‌پزیم. ✅مناسب کودکان در سنین رشد ⚠️نسبت به نان‌های معمولی غلظت و کالری بیشتری دارد و مداومت در مصرف برای افراد دارای غلبه‌ی خلط بلغم توصیه نمی‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim