⁉️مواد غذایی قابض برای چه کسانی مفید است؟ 📌افرادی که در معده‌ی ایشان، بعد از خوردن غذا، بخار ایجاد شده و به سمت سر صعود کرده و باعث بروز عوارضی مانند انواع سردرد، سرگیجه و صرع می‌گردد. 📌تناول قابضات بعد از غذا در این افراد، از صعود بخارات جلوگیری می‌کند. لذا در برخی موارد سردرد و سرگیجه و صرع که غذا عامل محرک بیماری باشد، خورانیدن مقداری رب به و امثال آن به دنبال تناول غذا می‌تواند مفید واقع شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim