⁉️
مواد غذایی قابض برای چه کسانی مفید است؟
📌افرادی که در معدهی ایشان، بعد از خوردن غذا، بخار ایجاد شده و به سمت سر صعود کرده و باعث بروز عوارضی مانند انواع سردرد، سرگیجه و صرع میگردد.
📌تناول قابضات بعد از غذا در این افراد، از صعود بخارات جلوگیری میکند. لذا در برخی موارد سردرد و سرگیجه و صرع که غذا عامل محرک بیماری باشد، خورانیدن مقداری رب به و امثال آن به دنبال تناول غذا میتواند مفید واقع شود.
📚
منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#رب_به #میوه_به #سردرد #صرع #سرگیجه #مواد_غذایی_قابض
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠
@Sedayehakim