🟣
غذاهای مولد خلط سودا
☂مزاج خلط سودا سرد و خشک است.
سبب مادی آن اجزای غلیظ و متراکم غذاهای خشک میباشد.
☂سودا همچنین از دُردی و رسوب سایر اخلاط نیز تولید میشود؛ خواه غذاها و اخلاط، گرم و یا سرد باشند.
☂سودا علاوه بر این که مورد تغذیه برخی از اعضاء از جمله استخوان و طحال قرار میگیرد، در ایجاد حس اشتها و میل و رغبت به غذا خوردن نیز مؤثر است.
☂سبب مادی سودا یا به عبارتی غذاهای مولد سودا، غذاهای غلیظ با رطوبت کم هستند که از آن جمله میتوان به بادمجان، ماهی شور، گوشت خشک شده (خاصّه گوشت گاو) و گوشت شتر و خرما اشاره کرد که گرم هستند اما سودا تولید میکنند.
📚
منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#غذاهای_مولد_خلط_سودا #خلط_سودا #غذاهای_خشک #رسوب_اخلاط #استخوان #طحال #حس_اشتها #غذاهای_غلیظ #بادمجان #ماهی_شور #خرما
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠
@Sedayehakim