#کرم_بستنی
#ژله_مجلسی
#دسر
#یخچال_عروس
اومدم با یه دسر فوقالعاده خوشمزه به اسم (کرم بستنی)که امیدوارم درستش کنید ولذت ببرید
مواد لازم:
پودر ژله ی انگور یک بسته
خامه ی صبحانه سه قاشق غذا خوری
گلوکز نصف قاشق غذاخوری
بستنی لیوانی یک عدد
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری (که با یک سوم استکان آب سرد بن ماری میکنیم)
طرز تهیه:
پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش کاملا حل کنین و بذارین تا از گرما بیفته. خامه و بستنی و ژلاتین بن ماری شده و گلوکز رو کاملا مخلوط کنین و به ژله تون اضافه کنین و خوب هم بزنین تا اصلا ناخالصی نداشته باشه.و توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال تا دوسه ساعت تا کاملا سفت بشه. بعد برگردونین تو ظرف سروتون...نکته:من برا قسمتهای پررنگ ژله ام نصف پودر ژله انگور دیگه ای رو هم با سه چهارم لیوان آب بن ماری کردم وکمی رنگ بنفش اضافه کردم
@shirini71💛