دلبرتر و جذاب تر و راحت تر از این شیرینی نداریم،سییوش کنید و حتما برای عیدتون درست کنید😍 @behh_food @behh_food هفدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰 ✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅ مواد لازم برای 30 شیرینی : 1عدد تخم مرغ 100 گرم شکر دانه ریز 250 گرم کره ی سرد 1 بسته وانیل شکری 400 تا 450 گرم آرد قنادی الک شده یه کوچولو نمک 👈کره و تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و نصف آرد رو داخل کاسه ی همزن ریخته و با سری خمیرزن مواد رو هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. سپس روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو به ضخامت 3تا 4 میل باز کرده و کاتر می زنیم. وسط نصف شیرینی ها رو خالی می کنیم. یا با کاتر مخصوص یا با ماسوره. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم چیده(شیرینی‌ هایی که وسط شون خالیه رو جدا پخت کنید چون یکی دو دقیقه تایم پخت شون کمتره) و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن، شیرینی هایی که وسطش خالیه رو داخل شکلات سفید بن ماری شده زده و با پودر پسته، کرن بری خشک و خرد شده تزئین کرده و روی کاغذ روغنی گذاشته تا شکلات خودش رو بگیره. سپس بین هر دو شیرینی رو با مربا یا مارمالاد دلخواه پر می کنیم. by:@_byneri 💝 Tr:@behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯