بخش دوم👇 جوش شیرین لحظه آخر تو قیف اضافه بشه نه تو کل مواد و الا زولبیا وز و یا حباب حباب میشه مواد حین زدن گاها با چیزی هم زده بشه به خاطر اینم هست از قیف مخصوص استفاده میشه(والی میدونیم به ظرف سس قیف و ماسوره ساده میشه زد) زولبیا شربت باید یکم روانتر از بامیه باشه باید کمی گرمتر از شهد بامیه باشه برای ماندگاری بیشتر زولبیا بامیه حتما گلوکز به شهد اضافه بشه و قابل حذف و جایگزینی نیست پودر نشاسته هر چقدر کهنه تر مونده تر همونقدر کیفیت کارتون بالاتر شعله اجاق گازرو روشن میکنیم و نباید شعله بیشتر از حد باشه چون روغن بیشتر از حد داغ میشه و زولبیا از کیفیت می افته در حد که تا مواد تو‌روغن افتاد جلز ولز کنه سرعت قیف زدن باید بالا باشه که من تو فیلم این سرعت رو نصف کردم تا متوجه مدل قیف زدن‌ باشین دقیقا دو برابر سرعت من بزنین فاصله قیف تا لبه رینگ باید ۷ سانت کمتر نباشه والی زولبیا خیلی ضخیم میشه اگه مواد تو این فاصله نازک پایین می اومد یعنی مواد سفت هست باید کمی رقیق بشه باید در حد قاشق قاشق بهش اب اضافه بشه سوراخ قیف باید مته شماره ۵ و نیم یا ۶ باشه قیف جورب طراحی شده گنجایش موادش باعث میشه فشار بده مواد پایینی راحت ریخته بشه حال شما ظرف دیگه ای استفاده کنین شل و رقیق بودنش رو متوجه نخواهین شد بهش نشاسته اب مجبورین اضافه کنین که کارتون رو خراب میکنه ماست گوسفندی خیلی چربه و زولبیا خشک میشه و زولبیا بعد سرخ شدن‌ کوچولو میشه در اصطلاح ما خودشو جمع میکنه ماست نباید تازه باشد ماست باید از دو نوع چکیده و معمولی استفاده بشه مایع زولبیا باید روان باشه زولبیا تو روغن که افتاد باید روغنش زیاد باشه والی زولبیا خشک میشه باید حرادت حدودا بالا باشه تا افتاد تو روغن جلز ولز کنه بیشتر از ۲ دقیقه تو روغن نمونه والی خشک میشه مواد زولبیا رو نباید زیاد هم بزنید به اصطلاح قنادی زولبیا تسمه میشه روغن زولبیا باید داغ باشه اونم با حرارت ملایم داغ بشه اگه روغن زولبیا سرد باشه اولا زولبیا صاف میشه و زولبیا بعد پخت خشک میشه وقتی زولبیا سرخ شد آنی باید بندازید توی شربت داغ و با کفگیر زولبیا رو ببرید زیر شربت تا شیره بخودش بگیره و بلند کنین و تو صافی بگذارین مواد زولبیا حتما استراحت میخواد تا اصطلاح ما کال کال نباشه باید مواد رسیده باشه برای این منظور شما با این دستور پیش برین همه مواد رو داخل ی لگنی سطلی گرفته روشو بپوشونین و کم کم ۶ ساعت استراحت بدین دیگه خمیر ترش درست نکنی همون مواد خمیر ترش بعلاوه مواد بعدی همه یکجا همزده و بره برای استراحت