🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒👇 ابتدا خیار ها رو شسته سوراخ می کنیم . بعد داخل شیشه یا دبه می ریزیم بعد لابه لای آن ها سیر و ترخون تازه یا خشک و فلفل سبز می گذاریم. بعد از این فرمول استفاده می کنیم . 18 واحد آب 💧 1 واحد سرکه 🥃 1 واحد نمک که جمعا عدد 20 می شه بهترین نمره 😁😁😜 خانگی 🍾🍾🍾👇 نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری آب یک دوم پیمانه عسل یا شکر 1 قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1/4 پیمانه سرکه 5 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر بسته به ذایقه نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن تخم گشنیز و هر ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم ابتدا نشاسته رو با آب سرد حل می کنیم روی حرارت قرار می دیم تا مثل فرنی قوام بیاد بعد شکر را اضافه کرده و وقتی بوی خامی اش رفت و غلیظ شد خاموش می کنیم . زرده تخم مرغ و نمک و ادویه ها رو با هم زن می زنیم تا کاملا کرم رنگ بشه بعد روغن را اضافه کرده و هم میزنیم نشاسته که از حرارت افتاده رو اضافه کرده آن قدر هم می زنیم تا سفید رنگ شود و سپس سرکه و آبلیمو را اضافه کرده و هم مختصر می زنیم . نکته : از آنجایی که تخم مرغ و سرکه هم زمان مضر هست می توانید سرکه رو حذف کنید و فقط با آبلیمو مزه دار کنید . نوش جان @sofrebanovanbeheshti