🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
#خیارشور👇
ابتدا خیار ها رو شسته سوراخ می کنیم .
بعد داخل شیشه یا دبه می ریزیم بعد لابه لای آن ها سیر و ترخون تازه یا خشک و فلفل سبز می گذاریم.
بعد از این فرمول استفاده می کنیم .
18 واحد آب 💧
1 واحد سرکه 🥃
1 واحد نمک
که جمعا عدد 20 می شه بهترین نمره 😁😁😜
#سس_مایونز
خانگی 🍾🍾🍾👇
نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری
آب یک دوم پیمانه
عسل یا شکر 1 قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
سرکه 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر بسته به ذایقه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آویشن تخم گشنیز و هر ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم
ابتدا نشاسته رو با آب سرد حل می کنیم روی حرارت قرار می دیم تا مثل فرنی قوام بیاد بعد شکر را اضافه کرده و وقتی بوی خامی اش رفت و غلیظ شد خاموش می کنیم .
زرده تخم مرغ و نمک و ادویه ها رو با هم زن می زنیم تا کاملا کرم رنگ بشه بعد روغن را اضافه کرده و هم میزنیم نشاسته که از حرارت افتاده رو اضافه کرده آن قدر هم می زنیم تا سفید رنگ شود و سپس سرکه و آبلیمو را اضافه کرده و هم مختصر می زنیم .
نکته : از آنجایی که تخم مرغ و سرکه هم زمان مضر هست می توانید سرکه رو حذف کنید و فقط با آبلیمو مزه دار کنید .
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti