#فلافل👇
نیم کیلونخود دوروزخیس خورده
سیر8حبه
سیب زمینی پخته 2عددمتوسط
گوجه یک عددکوچک جهت خوشرنگ شدن
جعفری هرچی توگلدون بود
دومشت شد
پیازیک عدد متوسط
ادویه فلافل ازخانه ایرانی خریدم😉
فلفل سیاه وقرمز
اویشن
نمک
کمی زردچوبه
اب گرم 1استکان
مواد روبجز ادویه واب همرو4دورباچرخ گوشت چرخ کردم بعد روغن داغ میکنیم
موادروتودست گرد میکنیم 😃 وسرخ
بعدموقع سرخ کردن بسته به مقدارمواد ادویه واب اضافه میکنیم
اب برای نرم شدنش هست
سیب زمینی بافتش رو بیرونی ترمیکنه😃
بااین میزان مواد 4بسته شاید300گرمی مایه فلافل داشتم که الان یک بستش موجوده توفریزر
#نکته
من قبلا فلافل درست میکردم باوجود رعایت نکات بازم ترک میخورد
که بالاخره علتش رو دریافتم😌
روغنش کم نباشه وخوب داغ باشه دیگه ترک نمیخوره
@sofrebanovanbeheshti