👇 نیم کیلونخود دوروزخیس خورده سیر8حبه سیب زمینی پخته 2عددمتوسط گوجه یک عددکوچک جهت خوشرنگ شدن جعفری هرچی توگلدون بود دومشت شد پیازیک عدد متوسط ادویه فلافل ازخانه ایرانی خریدم😉 فلفل سیاه وقرمز اویشن نمک کمی زردچوبه اب گرم 1استکان مواد روبجز ادویه واب همرو4دورباچرخ گوشت چرخ کردم بعد روغن داغ میکنیم موادروتودست گرد میکنیم 😃 وسرخ بعدموقع سرخ کردن بسته به مقدارمواد ادویه واب اضافه میکنیم اب برای نرم شدنش هست سیب زمینی بافتش رو بیرونی ترمیکنه😃 بااین میزان مواد 4بسته شاید300گرمی مایه فلافل داشتم که الان یک بستش موجوده توفریزر من قبلا فلافل درست میکردم باوجود رعایت نکات بازم ترک میخورد که بالاخره علتش رو دریافتم😌 روغنش کم نباشه وخوب داغ باشه دیگه ترک نمیخوره @sofrebanovanbeheshti