#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#نکات_نگهداری_رب_گوجه_فرنگی
🍅برای برداشتن رب همیشه از قاشک تمیز و خشک استفاده کنید و بعد از برداشتن مقدار مورد نیاز خودتون درب رب را زود ببنید تا خیلی با هوا تماس نداشته باشد.
🍅اگر رب در یک ظرف بزرگ است، بهتر است آن را به ظرف های کوچکتر تقسیم کنید و روی هر ظرف را روغن بریزید تا دیرتر خراب شود. ظرف که کوچک باشد زودتر مصرف می شود در نتیجه خراب نمی شود.
🍅وقتی رب را باز می کنید باید حتماً آن را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.
🍅یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری از خراب شدن رب گوجه و سیاه و کپک زدن آن این است که آب رب گوجه تا می شود گرفته شود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti