#طب اسلامی
#آشپزخانه غذای سالم
🔹
#باسلوق 🍣
🔸مواد لازم:
نشاسته گندم ۱ لیوان سر پر/آب ۲ لیوان/شکر قهوهای ۱ لیوان/کره ۲۵گرم/گلاب ۱/۲ لیوان/پودر نارگیل ۱۰۰گرم/مغز گردو به مقدار لازم
🔹طرز تهیه:
نشاسته گندم را با ۱ لیوان آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
داخل قابلمهای ۱ لیوان آب ولرم بریزید. شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دانههای شکر کاملا حل شود.
سپس مخلوط آب و نشاسته گندم را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
کره را اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر، گلاب را اضافه کنید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا حالت خمیری شود.
پودر نارگیل را در کاسهای بریزید و حفرههایی داخل آن ایجاد کنید و داخل هر حفره، یک مغزح گردو قرار دهید.
به کمک قیف از مایهی باسلوق گرم روی هر مغز گردو بریزید. سپس با دست آنها را به حالت لقمهای درآورید.
بعد از آماده شدن همهی باسلوقها، به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد نوش جان کنید.
#دوشنبه_غذای سالم
#دسر
🌺
@sofrebanovanbeheshti 🌺