🍉🍉🍉 که با همین دستور درست کردم وتوقالب ناودونی ولی این بار مقداریشو با چاقو مکعبی برش زدم.راستی من این بار از نشاسته گندم که پدری ونرم هست استفاده کردم که با مدل تکه ایش فرقی نداشت ونتیجه عالی بود.فقط یه نکته خیلی مهم اینکه وقتی رنگ سبز رو روی رنگ قرمز توقالب ریختید قالب رو روی سطح نزنید چون رنگها باهم ترکیب میشن مثل باسلوق من که حواسم نبود وچند بار محکم رو میز کوبوندم ووقتی برگردوندم دیدم رنگها باهم ترکیب شده .البته خوشگلی خودشو داره ومزش مهمتره ولی بارعایت نکات ساده کار تمیزتر از آب درمیاد😊 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/26448 اگه هنوز باسلوق درست نکردید ودوست دارید درست کنید این نمونه ژله ای خوشمزست زود هم حاضر میشه😊 ان شالله تو بلندترین شب سال کنار خونواده بهترین ساعات رو داشته باشید . مامان صبا💞 @sofrebanovanbeheshti