#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
من برای دلمه فقط ترخون و مرزه می زنم.
بعد چندتا از برگهای کلفت و زمخت تر رو برای کف قابلمه در نظر می گیرم و کمی کف قابلمه رو چرب می کنم و دو لایه برگ (مثل ته دیگ) پهن می کنم و بعد هم دلمه های پیچیده شده رو خیلی فشرده بهم می چینم توی قابلمه و سس رو روی اونا می ریزم و برای اطمینان از باز نشدن دلمه ها هم
یه بشقاب که کمی از اندازه ی قابلمه کوچیکتر باشه رو روی دلمه ها بر می گردونم و با شعله ی خیلی ملایم میگذارم بپزه.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti