👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 من برای دلمه فقط ترخون و مرزه می زنم. بعد چندتا از برگهای کلفت و زمخت تر رو برای کف قابلمه در نظر می گیرم و کمی کف قابلمه رو چرب می کنم و دو لایه برگ (مثل ته دیگ) پهن می کنم و بعد هم دلمه های پیچیده شده رو خیلی فشرده بهم می چینم توی قابلمه و سس رو روی اونا می ریزم و برای اطمینان از باز نشدن دلمه ها هم یه بشقاب که کمی از اندازه ی قابلمه کوچیکتر باشه رو روی دلمه ها بر می گردونم و با شعله ی خیلی ملایم میگذارم بپزه. 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti