👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍛🍛🍛🍛 🔴 تا بحال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده که فرصت بسیار کمی براے پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟ 🔴دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی برنج ها را بجوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شورے را ببرد) آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند... اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است در رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل میکنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش میکنند و برای هر سفارش یک آبکش روے بخار می گذارند. اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti