F.S:
#کوکی_گردویی_کشمشی
#کیک_ارگانیک
#تغذیه_مدرسه
کره ۱۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
آرد دو لیوان
شکر نصف لیوان (بهتره شکر قهوه ای باشه تا رنگی کوکی تیره بشه اما من نداشتم شکر سفید ریختم )
بکینگ پودر نصف ق مربا خوری
وانیل یک چهارم ق چ
گردو ۵۰ گرم
کشمش ۵۰ گرم
کره وتخم مرغ هارو یک ساعت قبل بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسه.
بعد شکر رو می ریزیم روی کره و تخم مرغ و ۵دقیقه با دور کند هم زن میزنیم تا کرم رنگ و پوک بشه.
حالا آرد رو با بکینگ پودر و وانیل مخلوط میکنیم
بعد از سه بار الک با تخم مرغ ها با قاشق یا لیسک مخلوط میکنیم و بعد گردو خورد شده و کشمش رو اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم .
روی ظرف رو سلفون می کشیم و ۳ساعت در یخچال استراحت میدیم.
بعداز سه ساعت کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و بدون اینکه چرب کنیم کوکی هارو می چینیم روش.
به اندازه یه گردو از مواد برمی داریم گرد میکنیم و با فاصله ۲تا۳سانت از هم روی کاغذ میچنیم.
حالا سینی رو داخل فر طبقه وسط که با دمای ۱۶۰درجه گرم کردیم میگذاریم ۱۵تا ۲۰ دقیقه بمونه.
بعد از اینکه پخت از فر خارج میکنیم و ۵ دقیقه بعد از کاغذ روغنی جدا میکنیم و داخل ظرف در دار می چینیم.
این مقدار مواد حدود ۳۰ تا کوکی میدهد.
@sofrebanovanbeheshti