💊📚📚📚تدابیر روزه داری (بخش پنجم: مصرف زولبیا و بامیه)
🔰
#زولبیا و
#بامیه در این سالها به نوعی پای ثابت سفره های ایرانی است.
✳ طراحی شیرینیهای ایرانی چون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا میشود.
✅ حلوای کمچرب خوب است و خوردن آن توصیه میشود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلیشیرین نباید زیادهروی شود چون روغن زیاد دارند که میتواند اخلاط نامناسب تولید کند و همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و در نهایت چاقی میگردد.
✅ بهتر است زولبیا و بامیه، جهت رفع هوس و به میزان بسیار کم، یک تا دو ساعت پس از افطار خورده شود.
#رمضان۹۹
#ماه_رمضان
#تدابیر_روزه_داری
#تدابیر_ماه_رمضان
@Drmirghazanfari