📌
#جایگاه_بلند_سبزی_خوردن
🔷🔸 در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاه های مختلف با ویژگی های متفاوت حضور دارند ولی تقریبا همه آنها
#اشتهاآور و مقوی
#گوارش هستند.
⬅️ در این میان، بیشترین توصیه به مصرف
#ریحان و
#نعناع است که به 👈هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می کنند. البته افرادی که ترش می کنند باید از زیاد خوردن نعناع پرهیز کنند چون می تواند موجب تشدیدریفلاکس شود.
❗️در رده دوم سبزی ها
#جعفری و
#گشنیز قرار دارند که موجب ایجاد 👈تعادل در گرمی وسردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می شوند.
#مرزه و
#ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیز و مزاج خیلی گرم و خشک شان دررده سوم قرار می گیرند.
🤔 برخی سبزی ها مانند تره و تربچه،
#نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند.
✅ حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس گوارش را دچار اختلال می کند.
°Join:
@youbosatt
t.me/youbosatt