🥘 تغذیه مناسب
#کنکوریها- بخش دوم
🔹️خوردن داروهای شیمیایی و یا گیاهی مانند
#کندر یا
#مویز برای تقویت مغز یا بیشتر بیدار ماندن، بر خلاف تصور عموم برای همه افراد توصیه نمی شود.
کندر بسیار گرم است (درجه سه و چهار) و می تواند مزاج
#مغز را به سمت گرمی بکشاند. کندر فقط برای بعضی افراد که رطوبت مغزی بالائی دارند توصیه می شود.
ترکیبات آمفتامینی، بیداری کشیدن زیاد، خوردن
#قهوه،
#کاکائو یا
#چای زیاد و پررنگ برای بیشتر بیدار ماندن می تواند باعث مختل شدن مزاج مغز و به دنبال آن
#اضطراب و کاهش کیفیت
#حافظه در دراز مدت می شود.
در صورت مصرف زیاد این مواد علائم گرمی مغز ممکن است بعد از مدتی پدیدار شوند که عبارتند از سرخی سر و صورت و چشم ها، بالا رفتن حرارت در سر،
#بی_خوابی،
#استرس و اضطراب.
📚با ما با پرونده سریالی
#تدابیر_کنکور همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥘 تغذیه مناسب
#کنکوریها- بخش سوم
🔸️اکثرا برای تقویت به خصوص در این ایام از انواع
#مغزیجات (خصوصا مغزهایی با مزاج گرم)،
#کباب ها، و ... استفاده می کنند که خود مزاج گرم داشته و باعث افزایش بیشتر گرمی در بدن می شود.
🔹️در واقع این افراد بایستی از غذاهای
#زود_هضم با مزاج سرد استفاده کنند. زیرا حجم خون در بدن محدود است (به طور متوسط ۵ لیتر)، اگر بدن به مدت طولانی درگیر هضم و جذب غذای سنگین شود، خون کمتری به مغز رسیده و بازده آن را کاهش می دهد.
📚با ما با پرونده سریالی
#تدابیر_کنکور همراه باشید.
@Drmirghazanfari