تنقلات متناسب با مزاج
برای تعدیل مزاج و كنترل اشتها یا هضم بهتر غذاهای نذری همراه داشتن مقداری
#انجیر،
#بادام خام،
#پسته،
#مویز و
#نخودچی و خوردن آن در طول روز بهخصوص برای افراد با مزاج
#سرد و مصرف برگه میوههایی مانند
#زردآلو و
#هلو و
#لواشكهای خانگی و
#لیموترش برای افراد با مزاج
#گرم توصیه میشود.
خوردن این تنقلات متناسب با مزاج نسبت به تنقلات موجود در بازار علاوه بر داشتن مواد مغذی سبب حفظ سلامتی
#عزاداران در طی سوگواری خواهد شد.
👉
@drmirghazanfari 🏴