کانال طب اسلامی و سنتی سید یاسین
♦️ترکیبات: سیب، به، گل سرخ، بهارنارنج و... ✅خواص:
#آرام_بخش
، رفع
#خستگی_های_روزانه
، موثر در درمان
#زکام
و
#سرماخوردگی
، مناسب برای رفع
#گلو_درد
،
#تب
،
#بهبود
کارکرد سیستم
#گوارش
،
#تقویت
#سیستم_عصبی
بدن، درمان
#اسهال
و
#اسهال_خونی
، درمان
#نفخ
و
#ورم_معده
، درمان
#بیماری_های_عصبی
، تقویت
#نیروی_بدن
و سیستم
#قلبی_عروقی
،
#تقویت_مو
و
#ریزش_مو
، درمان
#سردرد_های_عصبی
و
#میگرنی
، رفع
#اضطراب
،
#استرس
و
#تپش
نامنظم
#قلب
،
#تشنج
ها،
#حملات_قلبی
،
#بی_خوابی
و
#کم_خوابی
، برطرف کردن
#سرفه_های_مزمن
، برطرف کردن
#التهاب
و
#حساسیت
در بدن، رفع
#آکنه
و برطرف کردن انواع
#لکه
های
#پوستی
و
#چین_و_چروک
، افزایش
#کلاژن
سازی_پوست و
#شادابی
و
#جوانی_پوست
، از بین بردن
#باکتری_های
مضر در
#روده
،
#التهاب
های
#دستگاه_گوارش
،
#پاکسازی_کبد
،
#کیسه_صفرا
،
#عفونت_های_مجاری_ادراری
،
#عفونت_مثانه
و ... ✅
#مهم_ترین
#خاصیت
آن،
#باز_کردن
#رگ_های_قلب
است. ✅
#ورم_چشم
را مداوا می کند. ✅
#زخم_ها
را شسته و
#ضدعفونی
می کند. ✅
#قابض
است. ✅ در کاهش
#کلسترول_خون
و کاهش
#فشار_خون
تاثیر خواهد گذاشت. ✅ مانع ایجاد
#لخته_های_خونی
می شود. ✅ در
#هضم_غذا
نیز می تواند کمک کند. ✅ اگر دچار
#سکسکه
شده اید، قدری از این چای بنوشید. ✅
#زنان_یائسه
نیز می توانند از آن برای کاهش علائم و مشکلات این دوره از جمله
#گر_گرفتگی
استفاده کنند. ✅ طریقه مصرف: برای هر نفر حدود یک قاشق مرباخوری از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ی غیرمستقیم(بخار)، خوب دم کرده و سپس نوش جان کنید. ❎ توجه: ۱- دم کردن چای در قوری چینی یا شیشه ای، عطر و طعم بهتری به آن می دهد. ۲- تفاوت چای های اصیل ایرانی با انواع چای های مضر و سمّی موجود در بازار اعم از چای سیاه، سبز، سفید و ... در این است که چای های اصیل ایرانی پس از دم کشیدن، چندین بار قابل استفاده می باشند و حتی می توان همان چای باقیمانده را دوباره دم کرده و استفاده نمود. 🔶 مزاج: گرم و تر مایل به گرم و خشک 🔷 منابع: مخزن الادویه، الحاوی