♦️ترکیبات: سیب، به، گل سرخ، بهارنارنج و... ✅خواص: ، رفع ، موثر در درمان و ، مناسب برای رفع ، ، کارکرد سیستم ، بدن، درمان و ، درمان و ، درمان ، تقویت و سیستم ، و ، درمان و ، رفع ، و نامنظم ، ها، ، و ، برطرف کردن ، برطرف کردن و در بدن، رفع و برطرف کردن انواع های و ، افزایش سازی_پوست و و ، از بین بردن مضر در ، های ، ، ، ، و ... ✅ آن، است. ✅ را مداوا می کند. ✅ را شسته و می کند. ✅ است. ✅ در کاهش و کاهش تاثیر خواهد گذاشت. ✅ مانع ایجاد می شود. ✅ در نیز می تواند کمک کند. ✅ اگر دچار شده اید، قدری از این چای بنوشید. ✅ نیز می توانند از آن برای کاهش علائم و مشکلات این دوره از جمله استفاده کنند. ✅ طریقه مصرف: برای هر نفر حدود یک قاشق مرباخوری از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ی غیرمستقیم(بخار)، خوب دم کرده و سپس نوش جان کنید. ❎ توجه: ۱- دم کردن چای در قوری چینی یا شیشه ای، عطر و طعم بهتری به آن می دهد. ۲- تفاوت چای های اصیل ایرانی با انواع چای های مضر و سمّی موجود در بازار اعم از چای سیاه، سبز، سفید و ... در این است که چای های اصیل ایرانی پس از دم کشیدن، چندین بار قابل استفاده می باشند و حتی می توان همان چای باقیمانده را دوباره دم کرده و استفاده نمود. 🔶 مزاج: گرم و تر مایل به گرم و خشک 🔷 منابع: مخزن الادویه، الحاوی