#پزشکی
ارزش بالای گوشت بوقلمون
به نقل از بهداشت نیوز، محمدحسین آذر متخصص تغذیه اظهار کرد: گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه ای که دارد هنگام طبخ، حجم خود را از دست نمی دهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی، در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن تنها یک گرم چربی موجود است.
این متخصص تغذیه افزود: از خواص این گوشت می توان به خاصیت ضد سرطانی و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و همچنین وجود بعضی ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین B۲ و نیز اسیدهای آمینه تریپتوفان در گوشت بوقلمون، با تأثیر مثبتی که بر روی اعصاب می گذارند، نوعی خاصیت آرامش بخشی برای انسان در بر دارد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97