آیا مصرف خوش‌گوشت و خوئک ضرر دارد؟ یک متخصص بهداشت مواد غذایى و عضو هیأت علمى دانشگاه در باره مصرف خوئک گفت: در اغلب کشتارگاه ها طحال دام را با نام خوئک و خوش گوشت مى شناسند. بعضى از افراد طحال دام را مصرف مى کنند، اما از نظر متخصصان بهداشت مواد غذایى طحال جزو احشاى خوراکى محسوب نمى شود. احشاى خوراکى دام شامل قلب، جگر سیاه، کلیه یا قلوه و سیرابى است. البته در برخى فرهنگ ها قسمت هاى دیگرى از احشاى داخلى دام نیز مورد استفاده قرار مى گیرند که ما آن ها را توصیه نمى کنیم. دکتر آراسب دباغ مقدم درباره ضرر مصرف دنبه معتقد است: دنبه گوسفند چربى ذخیره اى گوسفند است که در مناطق خاصى از بدن از جمله زیر دمش تجمع پیدا مى کند و کاملا با طحال یا خوش گوشت متفاوت است. دنبه نیز چربى کاملا اشباع شده است و مصرف آن براى بدن ضرر دارد. دکتر مقدم درباره صحت تبلیغات روغن هاى بدون پالم عنوان کرد: واقعیت این است که در مورد عوارض روغن پالم بزرگ نمایى هاى زیادى شد، در حالى که روغن پالم، پایه روغن هاى سرخ کردنى است زیرا 50 درصد این روغن اشباع است و در برابر حرارت مقاومت بالایى دارد. اگر روغن پالم از روغن سرخ کردنى حذف شود، مقاومت حرارتى آن پایین مى آید و دیگر نمى توان به آن حرارت زیادى داد زیرا به سرعت در برابر حرارت اکسید مى شود و عوارض آن چند برابر مصرف روغن پالم خواهد بود، بنابراین حذف روغن پالم از روغن سرخ کردنى به هیچ وجه توصیه نمى شود، مگر این که با حذف روغن پالم مقدار زیادى آنتى اکسیدان به روغن سرخ کردنى اضافه کنند که آن ها هم صنعتى و مواد شیمیایى هستند و نوعى نگهدارنده محسوب مى شوند و مصرف زیاد شان نیز براى سلامت مضر است. @zane_ruz