طرز تهیه
#خورشت_بادمجان
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان ۱ کیلوگرم
پیاز ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره ۲ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا بادمجان ها را شسته و سپس پوست می گیریم و چاك كوچكی در آن ایجاد كرده با نمك و آب می جوشانیم و سپس در آبكش قرار می دهیم تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود
۲- وقتی بادمجان ها خشك شد آنها را در روغن سرخ می كنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی كرده و سرخ می كنیم و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت می دهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه كرده و اب می ریزیم تا گوشت كاملا بپزد
۳- وقتی گوشت پخت بادمجان ها و آبغوره را به آن اضافه می كنیم زیر شعله را كم می كنیم تا آب غذا كاملا كشیده شود و آن را با پلو سرو می كنیم.
🔻سایر نکات
سعی كنید بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنید و بعد سرخ كنید تا روغن كمتری بگیرد
می توانید از گوشت چرحكرده هم برای این غذا استفاده كنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡