طرز تهیه 🔻مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم بادمجان ۱ کیلوگرم پیاز ۴۰۰ گرم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری آبغوره ۲ قاشق غذا خوری روغن به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا بادمجان ها را شسته و سپس پوست می گیریم و چاك كوچكی در آن ایجاد كرده با نمك و آب می‌ جوشانیم و سپس در آبكش قرار می دهیم تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود ۲- وقتی بادمجان ها خشك شد آنها را در روغن سرخ می كنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی كرده و سرخ می كنیم و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت می دهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه كرده و اب می ریزیم تا گوشت كاملا بپزد ۳- وقتی گوشت پخت بادمجان ها و آبغوره را به آن اضافه می كنیم زیر شعله را كم می كنیم تا آب غذا كاملا كشیده شود و آن را با پلو سرو می كنیم. 🔻سایر نکات سعی كنید بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنید و بعد سرخ كنید تا روغن كمتری بگیرد می توانید از گوشت چرحكرده هم برای این غذا استفاده كنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡