🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پرتقال_ژله_ای 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۵ نفر پرتقال ۹ عدد پودر ژله ۶ بسته 🔻طرز تهیه ۱- پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف می کنیم . حالا می تونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال). ۲- حالا ژله ها رو با رنگ های دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده می کنیم و تو 18 پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم. ۳- بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به 3 یا 4 برش تقسیم می کنیم که تعداد برش ها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره. ۴- از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید. 🔻سایر نکات مسلما کمی از هر ژله اضافه میاد که می تونیم پرتقال های بیشتری استفاده کنیم و پرتقال های ژله ای بیشتری تهیه کنیم و یا از اون ها برای تهیه ژله تو ظرف های دلخواه استفاده کنیم برای اینکه بعد از برش زدن پرتقال ها، ژله ها آسیب نبینن و فرمشون رو از دست ندن؛ بهتره برای قرار دادن ژله توی یخچال، سطح ژله با کاغذ روغنی پوشیده بشه و بیش از زمان ذکر شده در دستورالعمل توی یخچال بمونه. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡